Зашеметяващият модел на Playboy Даниела Чавес, която преди време обяви,

...
Зашеметяващият модел на Playboy Даниела Чавес, която преди време обяви,
Коментари Харесай

Спала с Роналдо се съблича за пари, за да купи любимия си футболен клуб /снимки/

Зашеметяващият модел на Playboy Даниела Чавес, която преди време разгласи, че е спала с Кристиано Роналдо по време на връзката му с Ирина Шейк, започва страница в платформата OnlyFans, където красиви девойки се събличат за пари. 32-годишнията чилийка има за цел да събере нужните средства за закупуването на обичания си футболен клуб от елита в родината ѝ - О'Хигинс.
Чавес е огромна фенка на тима и твърди, че към този момент е събрала 4,2 милиона паунда, с цел да извърши фантазията си да стане притежател на клуба.
Русокосата хубавица се е появявала на челната страница на списание Playboy три пъти. След като стана известна, тя разви голям брой почитатели в обществените медии, като може да се похвали с 16,6 милиона почитатели в Instagram.
В платформата OnlyFans чилийката таксува почитателите по 16 паунда на месец, с цел да се абонират за нейното наличие. Големият брой почитатели значи, че тя към този момент е на път да купи чилийския първокласен отбор.
Чавес сподели пред чилийската радиостанция ADN: „ Разбрах, че О‘Хигинс се продава и започнах акция за набиране на близо 20 милиона $. Ето за какво сътворих този акаунт с повече наличие на Playboy, тъй че почитателите да могат да оказват помощ за набирането на парите “, показа Чавес пред чилийското радио ADN и даде обещание " VIP дарове " на почитателите, които популяризират информацията за нейния профил в OnlyFans в обществените медии.
Това не е първият път, когато Чавес се пробва да стане притежател на футбола. Още през 2020 година инфлуенсърът влага в чилийския тим от долните равнища Ранагуа Сур Спортс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР