Зашеметяващите пикантни публични показвания на съпругата на Кание Уест Бианка

...
Зашеметяващите пикантни публични показвания на съпругата на Кание Уест Бианка
Коментари Харесай

Съпругата на Кание Уест Бианка Чензори разтърсва дантелен сутиен и ходи без бельо в прозрачен чорапогащник за пикантен показ

Зашеметяващите пикантни обществени проявления на брачната половинка на Кание Уест Бианка Чензори не се забавиха, защото моделът беше забелязан да носи единствено дантелен сутиен с огромен бюст и транспарантен чорапогащник на вечер за среща.

Тази седмица 29-годишната звезда продължи да натиска плика, защото беше забелязана да напуща известния френски ресторант Gigi's в Лос Анджелис, носейки нищо с изключение на транспарантни дантелени голи чорапогащи и черен сутиен с лицеви опори, демонстрирайки изобилното си деколте.

Бианка съчета рисковата нощна визия с високи голи клинове, черен клъч и брюнетките си кичури, загладени обратно в кок.

Що се отнася до известния реализатор на шлагери на Vultures, той беше още веднъж забелязан изцяло затрупан дружно със брачната половинка си, до момента в който те бързо излизаха от първокласния ресторант.

На фотосите 46-годишният рапър беше забелязан с присъщия си въздържан напълно черен външен тип, излизайки в черна качулка с вдигната качулка, черни карго панталони и тъмни сенки, привличайки цялостен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР