Засега няма начин за премахването на този проблем, освен деинсталирането

...
Засега няма начин за премахването на този проблем, освен деинсталирането
Коментари Харесай

Новият ъпдейт на Windows 10 пречи на работата на процесорите Broadwell-E

Засега няма метод за премахването на този проблем, с изключение на деинсталирането на обновяването.
Обновяването KB4100347 за Windows 10, предопределено за премахване на една от версиите на уязвимостта Spectre, понижава бързодействието на операционната система, работеща на компютри с процесорите от семейството Broadwell-E.

KB4100347 има за цел отчасти да в профил хардуерната накърнимост Spectre Variant 2. Но през днешния ден се появи известие в Reddit, че пачът с изключение на всичко друго, изключва опцията за овърклок на Broadwell-E процесорите.

„Аз просто инсталирах няколко обновявания на моя компютър, а след рестартирането видях, че овърклокът на моя Core i7-6800K повече не работи“ – написа един от потребителите на Reddit.

Посетителите на форума на ASUS оповестиха, че пачът изключва измененията, направени при клокването на процесорите Broadwell-E.

Обновяването бе още веднъж оповестено на 14 септември. В него към този момент е добавена поддръжката на Broadwell-E процесорите. Според техническата документи, добавена е поддръжката на следните процесори:
Broadwell Server E, EP, EP4S;Broadwell Server EX;Skylake Server SP (H0, M0, U0);Skylake D (Bakerville);Skylake X (Basin Falls).
Засега не са известни способи за премахването на казуса, с изключение на деинсталирането на KB4100347.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР