Засега не сме поканени на такива разговори и засега не

...
Засега не сме поканени на такива разговори и засега не
Коментари Харесай

Засега от ДПС само наблюдавали процеса по съставянето на кабинет

Засега не сме поканени на такива диалози и към този момент не участваме в съставянето на това държавно управление, тъй че към този момент и ние като вас следим процеса и да забележим до каква степен ще стигне, разяснява пред публицисти ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по отношение на диалозите за държавно управление сред първите две политически сили в Народното събрание - ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ).

Нека да следим малко по малко, да следваме процесите, с цел да забележим какво ще се създаде, прикани той. Както и вие виждате, всеки ден нещо се мени, нещо се случва, тъй че да не предпоставяме нещата, тъй като когато предпоставяме събития, можем да навредим на процеса, добави Карадайъ.

Все отново има едно позитивно нещо в тази обстановка, което всички би трябвало да отчетем, разяснява той по отношение на диалозите за държавно управление. Карадайъ още веднъж уточни, че продължаващата политическа рецесия в страната не взема решение проблемите на хората, а в противен случай, в някои от случаите ги задълбочава.

По-рано през днешния ден претендентът за министър председател на ПП-ДБ Николай Денков разяснява пред публицисти, че има предпочитание от ГЕРБ за включване в кабинета и на други техни министри (освен Мария Габриел), само че имат избрани правила. Разбрали сме се, че този лист ще бъде излъчен от нас, акцентира той. И подсети, че имената би трябвало да бъдат одобрени и от двете страни, в това число и при промени.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР