Заразила се с коронавирус преди повече от половин година 21-годишна

...
Заразила се с коронавирус преди повече от половин година 21-годишна
Коментари Харесай

Красавица, преборила вируса, разкри какви са ужасяващите последици

Заразила се с ковид преди повече от половин година 21-годишна студентка от университета в Западен Лондон се оплака, че и досега не е възвърнала обонянието си и не усеща нито усети, нито аромати, написа " Дейли мейл ".

Марта Батиста споделя, че вирусът я повалил през март. В началото на юни тя почнала да разграничава остри миризми и парфюми, само че миризмата, която усещала, била сравнима с тази на гнила пластмаса. Заради това начинаещата актриса изгубила апетита си и свалила цели 8 кг.

Студентката отбелязва, че все пак е изкарала COVID-19 много леко. Докато била болна, имала единствено висока температура и се чувствала отпаднала. Младата жена не прецизира дали е търсила здравна помощ, с цел да се отърве от проблемите си. Марта признава, че мечтае за обичания си десерт и домашни сладки, само че се опасява, че обонянието и усетът ѝ няма да се върнат.

„ Чувствам се обезпокоена, в това число и поради загубата на килограми. Страхувам се за външния си тип, тъй като не одобрявам това, което виждам в огледалото. Това несъмнено повлия на психологичното ми здраве”, споделя студентката, представена от Блиц. Тя признава, че в един миг е употребила този признак, с цел да стартира да се храни вярно. „ Обикновено не хапвам плодове и зеленчуци, по тази причина и когато започнах да не чувствам усет, си правех сокове, употребявайки всички плодове и зеленчуци, които можех да намеря”, отбелязва тя.

Публикация, споделена от (@martadaae) на Ное 30, 2019 в 1:33 PST
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР