Заради травмата тактиката бе да хвърля всички усилия на двойки,

...
Заради травмата тактиката бе да хвърля всички усилия на двойки,
Коментари Харесай

Андреев: Тактиката ми беше да хвърля всичко в двойките

Заради контузията тактиката бе да хвърля всички старания на двойки, което се оказа и сполучлив ход. Това съобщи при идването си в София тенисистът Адриан Андреев, който на Младежките олимпийски игри завоюва сребърен орден при дуетите дружно с Ринки Хиджиката (Австралия). „ А колегата си не съм го избирал аз, жребият ми го отреди “, добави 17-годишният тенисист.

Още в полуфиналите на сингъл Адриан получи контузия в стъпалото – мъчителен мазол, а в мач за бронза не съумя да продължи и остана четвърти.

Талантът дойде през днешния ден от Буенос Айрес дружно с треньора си Ивайло Трайков и бе посрещнат на ВИП-а на летище София от голям брой публицисти. На ВИП-а бе също генсекът на БОК Белчо Горанов, който напомни, че Адриан е направил своя пробив още на европейския юношески олимпийски фестивал в Тбилиси 2015, когато ликува с купата.

Младият тенисист, който към този момент е четвърти в класацията при юношите, съобщи, че неговата огромна цел е влизане в Топ 100 на ранглистата при мъжете и да завоюва купа от Големия шлем от юношеските шампионатите.

„ Безкрайно се веселя за положителния резултат, безпределно вълнуваща седмица, нагледахме се на доста положителни резултати. Надявам се Адриан да задържи този резултат “, разяснява неговия ментор за шампионата в Латинска Америка Ивайло Трайков.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР