Заради сходство с предишните опити за покушение срещу Алексей Петров,

...
Заради сходство с предишните опити за покушение срещу Алексей Петров,
Коментари Харесай

Безлов: Застрахователната компания, която се смята, че е собственост на Петров, беше много активна в блокирането на един закон

" Заради подобие с предходните опити за нападение против Алексей Петров, претекстовете за убийството могат да се търсят в предишното на предприемача ". Така Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията разяснява в студиото на " Денят стартира " убийството от през вчерашния ден. Но самият той счита, че е по-вероятно да става дума за активността му в последно време.

" Хората виждат подобие в метода за убийството на Алексей Петров. Отдават го като една остаряла линия на борби и неприязън. Даже има хипотези, кои са вероятните поръчители. По-скоро би трябвало да търсим повода в последните месеци. Застрахователната компания, която се счита, че е негова благосъстоятелност, беше доста дейна в блокирането на един закон, обвързван с европейските правила за обезпечаване, което имаше проблеми първо в комисия, само че в последна сметка закона беше блокиран и тогава се заприказва за обединението " Алексей Петров ", разясни Тихомир Безлов, специалист по сигурност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР