Заради пандемията церемонията ще се провежда по домовете на звездитеЗвездите

...
Заради пандемията церемонията ще се провежда по домовете на звездитеЗвездите
Коментари Харесай

Наградите Еми – по пижами

Заради пандемията церемонията ще се организира по домовете на звездите
Звездите от телевизионните сериали сменят дизайнерските рокли с най-скъпите нощници и пижами в света. С тях и по пантофи те ще в събота церемонията по разпределяне на премиите " Еми ", съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция. Заради пандемията наградените от американската Академия за телевизионно изкуство и просвета ще получат наградите си вкъщи. Седемдесет и второто издание на церемонията ще бъде напълно виртуално. Американският комедиант Джими Кимъл ще се изправи пред празна зала в Лос Анджелис, без червен килим и ефектни фешън тоалети.

За да се случи това неповторимо издание, камери бяха изпратени до домовете на към 130 претенденти за оценки, които бяха призовани да проявят духовитост при речите за своето почитане. По думите на специалистката по американски награди Либи Хил, представена от организацията, даже в случай че церемонията в неделя се окаже неудачна, тя най-малко ще бъде един " забавен неуспех ".

Кои са кандидатите?

Минисериалът " Пазителите " е любимец с най доста номинации тази година в своята категория - 26.

На второ място по номинации е комедийният сериал на " Амазон " " Удивителната госпожа Мейзъл " с 20 оферти за награди. На трета позиция е продукцията на " Нетфликс " " Озарк " с 18 номинации.

С положителни шансове за триумф са и английският сериал " Короната ", отдаден на кралското семейство, и " Мандалорианецът ", поредност, въодушевена от вселената на " Междузвездни войни " и спечелила към този момент пет оценки " Еми " в техническите категории, които се присъждат преди формалната гала.

На тазгодишната награди всички телевизионни компании и стрийминг платформи, които получат " Еми " отличие, ще отделят по 100 хиляди $ в интерес на благотворителен фонд за гладуващите деца по света. Към събраните 2,3 милиона $ от 23-те наградата, ще бъде добавен половин милион $ за идеята, дарен от американската телевизионна академия, като общата сума ще доближи 2,8 милиона $.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР