Заради обявеното извънредно положение и извънредните мерки за спиране на

...
Заради обявеното извънредно положение и извънредните мерки за спиране на
Коментари Харесай

Променени разписания на градски линии и в определени направления от автогарата в Стара Загора

Заради оповестеното изключително състояние и изключителните ограничения за прекъсване на разпространяването на COVID-19 на територията на страната и в община Стара Загора се анулират избрани курсове на тролейбусни линии N 26 и N 36 и се вкарват промени в маршрутното разписание на тролейбусна линия N 2. 
От пресцентъра на общинската администрация осведомят, че от през днешния ден, 17 март, не се извършват курсовете по тролейбусна линия N 26 от кв. " Железник " в 6:40 часа и от кв. " Кольо Ганчев " в 6:10 и в 7:10 часа. Курсовете в 20:35 и 21:35 от " Железник " и в 21:05 и в 22:15 часа от „ ПЗ Загорка “ по линия 36 също се анулират. От 18 март, сряда, се вкарва краткотрайно разписание за тролейбусите по линия N 2. 
Актуалните промени в разписанието на рейсовете и тролейбусите, обслужващи територията на община Стара Загора, тук. 
Временно се преустановяват и някои курсове от Автогара Стара Загора на всички превозвачи за избрани посоки. Списъкът им се актуализира непрекъснато, по тази причина е належащо преди да се предприеме пътешестване да се потърси информация за определеното направление на телефон 042 605 349 или тук. 
От община Стара Загора припомнят на жителите, пътуващи в градския и междуградския превоз, да съблюдават висока персонална хигиена при пътешестване и навреме да се осведомят за настоящите маршрутни написания. 
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 17 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР