Заради намаляването на доставките на руски газ германците могат да

...
Заради намаляването на доставките на руски газ германците могат да
Коментари Харесай

Тръмп към немците: Без руски газ оставате "без държава"

Заради намаляването на доставките на съветски газ германците могат да „ останат без страна “, сподели някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и добави, че е предупреждавал Ангела Меркел за сходна опасност, когато е била канцлер.

„ Изпратих й бял байрак. „ Но Доналд, Доналд, за какво ми изпрати това знаме? “ Казах, че... в случай че получавате 72% от силата си от Русия, тогава ето ви бял байрак, тъй като ще би трябвало да се предадете доста бързо. Кой, по дяволите, си е помислил, че това ще се случи толкоз бързо “, сподели Тръмп, представен от РИА Новости. 

Той съобщи, че германците са се изсмели в отговор, само че „ те към този момент не се смеят “. „ Сега Германия се връща към старомодните неща, в това число въглищата. Но те нямат избор. Те няма да имат страна, няма да имат страна “, сподели той.

Тръмп счита, че Демократическата партия на Съединени американски щати популяризира дезинформация, в това число по въпроси, свързани с Русия. Тръмп добави, че за времето, когато администрацията на демократите беше на власт, Съединени американски щати са се трансформирали от енергийно самостоятелна страна в " бедняк ", който желае сила, съобщава ТАСС , цитирайки Newsmax.

Освобождаването на американските стратегически петролни запаси от президента Джо Байдън има за цел единствено да ускори позицията на демократите преди междинните избори през ноември, след което цените на бензина ще се удвоят най-малко, сподели Тръмп. Той акцентира, че стратегическите ресурси от нефт са предопределени да бъдат употребявани " при положение на война, а не за понижаване на цените преди избори ".

Припомняме, че подаването на газ по „ Северен поток “ беше изцяло спряно за интервала от 31 август до 2 септември заради ремонт. На 2 септември обаче " Газпром " заяви, че в газовия компресорен блок на " Северен поток " е открит теч на масло с смес на уплътнител. Северен поток е  спрян  за несигурно време.

pogled.info
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР