Заради инцидента движението е блокирано, като са се образували огромни

...
Заради инцидента движението е блокирано, като са се образували огромни
Коментари Харесай

По Пътищата На България Е Ад! Жестока Катастрофа!

Заради случая придвижването е блокирано, като са се образували големи тапи и в двете направления.

От вътрешното ведомство оповестиха, че трафикът на изходите на столицата към този момент е сериозен.

Най-интензивно е придвижването по автомагистралите „ Тракия “, „ Хемус “ и „ Струма “, както и по основните пътища от републиканската пътна мрежа. Във връзка с въведените ограничавания заради осъществяването на ремонтни действия водачите могат да употребяват и различни направления.

На Автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас различният маршрут е Подбалканският път I-6, а на Автомагистрала „ Хемус “ в посока Монтана и Видин - прохода „ Петрохан “ и Искърското дефиле.

Екипи на " Пътна полиция " контролират придвижването в сектор от автомагистралата " Тракия ", където към 18.30 ч., на към 200 м след тунела Траянови врата - посока Пловдив, лек автомобил е аварирал, като от изпреварващата лента се е блъснал в мантинелата, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Шофьорът не е потърпевш, няма наранени други коли.

От Главна дирекция " Пътна полиция " са подхванати ограничения за разполагане на спомагателни полицейски екипи по най-натоварените трасета и изходите на огромните градове, които наблюдават за сигурността на придвижването и недопускане на автомобилни колони в секторите с въведена краткотрайна организация на придвижването заради ремонтни действия и при нужда контролират трафика.

Служителите на Пътна полиция предпочитано реализират надзор над водачите с рисково държание, наблюдават за погрешно изпреварване, неправилни маневри, лишаване на преимущество, шофиране без нужната отдалеченост или основават заплаха за останалите участници в придвижването. Засилен ще е контролът и по повод спазването на скоростните режими, ръководството на МПС след приложимост на алкохол и от неправоспособни водачи.

От ГДНП още веднъж припомнят глобата за придвижване в спешната лента - при първо нарушаване тя е в размер на 1000 лв. и 3 месеца отнемане от правоуправление по отношение на лидера.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР