Заработва по 9 бона на месец в онлайн платформа за

...
Заработва по 9 бона на месец в онлайн платформа за
Коментари Харесай

Наша моделка лъсна в порно

Заработва по 9 бона на месец в онлайн платформа за нецензурни видеа, пишат от България през днешния ден

Анджела Ташева от " Къщата на инфлуенсърите " желае секс с Емануела, оборудвала е садо-мазо жилище.

Порноизпълнения на участничка в паметното риалити " Къщата на инфлуенсърите " нагорещиха мрежата. Снимки и видеа на добилата известност като " кралицата на свадите " в онлайн формата Анджела Ташева демонстрират по какъв начин татуираната варненка се отдава на незнаен мъж. Докато интимният й сътрудник остава прикрит, а на показ е само мъжкото му достолепие, еротичната моделка театралничи пред камера и се оправя със половите осъществявания надалеч по-добре и от професионална порноактриса.

В риалитито Анджела призна, че си пада по дами. В предаването, станало известно като онлайн версия на " Биг Брадър ", Ташева се прочу с това, че продава употребяваните си гащи в еротичния уебсайт Онли фенс.

" Имам доста обожатели, само че аз интерес към мъжкия пол нямам. Просто продавам бельото си. Освен че спестявам от прахуляк за пране, изкарвам и много положителни пари с това. Имам стълб у дома и доста обичам да сготвям ", показва себе си модифицираната варненка.

" Искам секс с Емануела! " Това изрично съобщи родната еротична звезда Анджела Ташева, която хвърля облекла и задръжки в международната платформа Онли фенс.



Татуираната брюнетка взе участие в онлайн предизвикателство с кои известни дами в България би скочила под юргана, като в последна сметка стигна до фолкпевицата Емануела и това беше окончателното й решение.



Ударихте ме в слабото място с Емануела. Како Еми, в случай че гледаш това - поканвам те на среща, с цел да те откажа от мъжете ", разгласи предизвикателно Анджела.

Самата Анджела е трансформирала цяло жилище в садо-мазо парадайс. Зад плътните пердета на дома Ташева е оборудвала специфична маса за хардкор осъществявания. Върху нея тя коленичи чисто гола, като е крепко завързана за ръцете, краката, гърба и кръста с колани. В същото време на фотографията до нея се виждат десетки атрибути за специфични култ осъществявания, евентуално по избор на клиента.

Миналото на Анджела е цялостно с голям брой неща, които не са добър образец. Брюнетката разкрива, че като дребна " се е налагало " да краде, бягала е от у дома и даже са я пускали за национално търсене.

" Бях проблематично дете, тъй като имахме фамилни проблеми и ми се отразиха ", сподели Анджи.

Ташева се оказва другарка с еротичната моделка Стефани Разсолков от " Сървайвър ". За дружбата си с нея Анджела намига, че също имат секрети осъществявания.

Разкрепостеността на Анджи не се свежда единствено до рамките на уеб страницата за извънредно наличие. Тя споделя, че е правила секс с почитател от еротичната платформа Онли фенс. На месец изкарва по 9000 лева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР