Зара и Майк Тиндал се опитаха да извлекат най-доброто от

...
Зара и Майк Тиндал се опитаха да извлекат най-доброто от
Коментари Харесай

Зара и Майк Тиндал заобикалят кралската драма, за да се подчинят на фестивала в Челтнъм в проливен дъжд

Зара и Майк Тиндал се пробваха да извлекат най-хубавото от него, до момента в който се качиха на хиподрума в Челтнъм през днешния ден под проливния дъжд.

Племенницата на краля и аз съм звезда...Изкарайте ме от тук! звезда, обичам годишното събитие за конни надбягвания, което вижда най-известните притежатели на спорта, треньори, жокеи и коне да се спускат в Глостършър за майката на всички пърхащи. Зара изглеждаше типично царствена, до момента в който се усмихваше пред камерите, носейки луксозна сива шапка, вталено тъмносиньо палто, дълги черни ботуши и елегантна кожена чанта. Майк също изглеждаше грациозен, носейки филцова шапка, с цел да защищава главата му от дъжда, както и елегантно палто.

Кралското семейство в последно време претърпя тежко време след диагнозата рак на Чарлз и плануваната коремна интервенция на Кейт Мидълтън “ и последвалия „ неуспех на фотошопа “, когато тя призна, че е редактирала фотография за Деня на майката, която пусна на обществеността в неделя. Въпреки това, Зара и Майк излязоха на обединен фро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР