Запознайте се с тези зодии, те са най-добрите любовници според

...
Запознайте се с тези зодии, те са най-добрите любовници според
Коментари Харесай

Най-чувствените зодии – Ето кои са най-добрите любовници според астрологията

Запознайте се с тези зодии, те са най-хубавите любовници съгласно астролозите.

Благодарение на астрологията можем да научим за половия характер, желания и потребности, както и с кои зодии ще създадем удовлетворяваща интимна връзка. Коя зодия е идеалният ухажор?

Овен (21 март – 20 април)

Трудно е да се устои на харизмата, чара и смелостта на зодия Овен. В спалнята е деен, податлив към опити, само че не му липсват страст и тактичност. Той получава задоволство, когато успее да задоволи потребностите на колегата си. Успешна връзка ще постигнете с Везни, Близнаци и Рак.

Телец (21 април – 21 май)

Планетата Венера поддържа Телеца в интимната сфера, която балансира светската му природа. Ненаситен ухажор, който може да се любува както на любовта, по този начин и на положителната храна. Кама Сутра няма секрети за него. Той чудесно знае по какъв начин да задоволи колегата си, само че за жалост постоянно не помни за личното си задоволство. В интимна връзка той ще откри единодушие с Рак, Овен или Стрелец.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Зодия Близнаци е една от тези зодии които се смятат за най-хубавите любовници, близнаците имат естествена дарба да съблазняват, мъчно им се устоява и в това време могат откровено да се любуват на интимността. За тях няма табута и с ненаситност минават границите. Верността не е мощната им страна, тъй че не разчитайте на ексклузивност. Идеалният сътрудник за Близнаците е също толкоз деен ухажор, за който спалнята не крие секрети. Стремете се към Лъв, Стрелец или Водолей.

Рак (22 юни-22 юли)

Ракът е един от най-романтичните зодии в цялата астрология. Деликатен и гальовен, той възприема интимността като връзка сред душите и телата. Преди да реши да отвори вратата на спалнята си, той би трябвало да се довери изцяло на колегата си. Чувственият, гальовен сътрудник е ключът към трайната връзка за Рака. Той би трябвало да търси съвършен ухажор измежду Риби, Телец и Козирози.

Лъв (23 юли-23 август)

Огненият характер, високото либидо и самочувствието карат зодия Лъв да се счита за съвършен ухажор. Той обича да господства, намерено осъществя своите мечти, непринудено опитва, употребява еротични джаджи и чака самопризнание. За страдание той може да бъде лакомец и постоянно да не помни за потребностите на колегата си. Той ще откри най-хубавите любовници измежду Везни, Близнаци и Стрелец.

Дева (24 август-22 септември)

Консервативната и срамежлива Дева заобикаля инцидентните полови контакти и когато откри подобаващия сътрудник за „ положително или неприятно “, мъчно се отървава от срама си. Дългата любовна игра е доста по-важна от самия сексуален акт. Той няма комплицирани потребности, мечти и се усеща най-охотно на загасени светлини. Той ще откри реализация с Рак, Козирог или Скорпион.

Везни (23/09-23/10)

Чувствени и съблазнителни, Везните интригуват, притеглят и е мъчно да устоите на чара им. Деликатни и чувствителни, единствено с времето те получават повече самочувствие и се отварят за нови прекарвания. Експериментите, еротичните съоръжения и неограниченото въображение ги трансформират в съвършения ухажор, който може да се грижи за себе си и за половинката си. Най-голямо наслаждение може да изпита със зодии Овен, Стрелец, Водолей и Близнаци.

Скорпион (24 октомври-22 ноември)

Преживяванията със Скорпион са като каране на влакче в увеселителен парк. От една страна, той е буен и сантиментален, въпреки това, той се ръководи от първоначални инстинкти. Той може да бъде нечовечен и непредсказуем. Контролираното принуждение е толкоз значимо за него, колкото и финото вдъхновение. В спалнята рядко отстъпва юздите и обича да господства. За страдание, той може да бъде доста тесногръд. Той ще откри реализация с Рак, Козирог и Риби.

Стрелец (23.11-21.12)

Стрелецът драговолно прави романи, прави инцидентни запознанства и извлича неограничена наслада от половите контакти. В спалнята, както и в живота, той ненавижда скуката, по тази причина описът с любовниците му е доста дълъг, а в областта на любовта дава воля на въображението си. Познаването на Кама Сутра от А до Я, те кара да губиш главата си за него. С Лъв, Овен и Водолей той ще реализира цялостно задоволство.

Козирог (22 декември-21 януари)

Козирогът не е вид Казанова. Той се отнася отговорно към интимните прекарвания и ще отнеме доста време, преди да предложения някого. Тъй като е уверен реакционер, той избира обичайните прекарвания със закуската дружно и вероятността за непрекъсната връзка. Тогава може да се разсъни пробен, буен ухажор. Той може да откри близки интимни връзки с Риби, Телец или Рак.

Водолей (22 януари-18 февруари)

Любопитни към света хората зодия Водолей много рано откриват интимните секрети, които за тях са доста значима сфера от живота. Темпераментни, смели и изобретателни, те на драго сърце опитват освен в подредбата 1+1. Харесват еротични джаджи, обличане, разиграване на подиуми и експериментиране на разнообразни техники, до момента в който се забавляват. Най-добри прекарвания ги чака с Близнаци, Лъв и Овен.

Риби (19 февруари-20 март)

Експресивните, чувствителни и сантиментални Риби имат потребност от подобаваща атмосфера – сатенено спално долни дрехи, свещи и тиха музика, която да ги зареди с положително въодушевление. Привързани, грижовни и изобретателни в това време, те могат да трансфорат спалнята си любовен храм. С Телец, Рак и Скорпион ще изпитате същинско наслаждение.

Вижте още:

Вижте още : Какъв вид мъж ви подхожда най-добре? Това дефинира вашата зодия 

Вижте още :

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР