Запознайте се с жените в Катар, решени да разбият стъклени

...
Запознайте се с жените в Катар, решени да разбият стъклени
Коментари Харесай

Жените в Катар водят промяната в дигиталните иновации, устойчивостта и модата

Запознайте се с дамите в Катар, решени да разбият стъклени тавани и въодушевяват други да създадат същото. Независимо дали става въпрос за просвета и технологии, предприемачество или мода, разнообразна група от дами мислят ексцентрично, с цел да дадат опция на хората и общностите към тях.

В този епизод екипът на Qatar 365 чества Международния ден на дамата. Инвестирайте в дамите: Ускоряване на напредъка е тематиката на номинирания от Организация на обединените нации ден, който има за цел да разпространява правата на дамите и девойките.

Лейла Хумайра се среща с две вдъхновяващи дами, които оказват помощ за оформянето на цифровата промяна на Катар и политиките за устойчиви води. Еман Ал Кувари оглавява отдела за цифрови нововъведения в Министерството на информационните и осведомителните технологии, като се концентрира върху действителни приложения, употребяващи високотехнологични решения, в това число ръководство на трафика и разбор на хранителната сигурност. Д-р Дима Алмасри се възползва от д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР