Запознати издават, че Евгени Димитров-Масетрото се врекъл във вечна вярност

...
Запознати издават, че Евгени Димитров-Масетрото се врекъл във вечна вярност
Коментари Харесай

Маестрото се ожени за Виктория Готева

Запознати издават, че Евгени Димитров-Масетрото се врекъл във безконечна честност на новата си годеница Виктория Готева на 18 юни.

 

Церемонията по сключването на брака била изнесена и се провела на плажа пред към 50 очевидци. След това тържеството се пренесло в ресторанта на Белослава в курортното населено място Лозенец, намиращ се на метри от брега.

 

Очевидци издават, че се хранили в заведението, когато били помолени да завършват, защото чакали сватбари. След това видели и сватбената арка на пясъка. Оказало се, че младоженците са Евгени Димитров-Маестрото и Виктория Готева.

 

На сватбата им участвал целият „ Ку-ку бенд ”, само че не и Слави Трифонов. Дългия обаче е проводил специфичен подарък за младоженците.

Груби сметки сочат, че Евгени Димитров се е изръсил към 50 бона за сватбата с младата хубавица. От Би Ти Ви оповестиха щастливата вест едвам предходната сряда. Тя е голяма изненада, защото Маестрото е прочут като един от най-големите свалячи в страната ни, който обаче настойчиво заобикаля брака.

 

Имал е връзки с десетки млади дами и три деца от три разнообразни дами. Преди Вики обаче се е решил на женитба единствено един път. Избраницата му е майката на първия му наследник – джаз музикантката Михаела, известна с псевдонима с псевдонима Мишел Дийн. Бракът им просъществува доста малко и се разпадна още през 90-те.

 

Никой в никакъв случай не е очаквал от Евгени да се ожени наново. Разликата във възрастта на двамата влюбени е над 26 години. Той през януари чукна 54, а тя скоро би трябвало да духне 28 свещички. Искрата посред им е пламнала преди 3 години по време на уроци по пиано, които Маестрото давал на младата Вики. Как се е стигнало. до такава степен, че да й преподава, не е ясно, тъй като дясната ръка на Слави надали дава уроци на всички, които желаят да се образоват при него. За младата новинарка обаче очевидно е направил изключение и от урок на урок се е стигнало до сватбата в Лозенец.

 

Огромната разлика сред Евгени и неговата нова младоженка е изцяло в стила на музиканта, който от няколко години е и шеф на малкия екран на Слави 7/8 ТВ. Единствената жена, която е била почти на неговите години, когато е бил с нея, е първата му брачна половинка Мишел. Двамата се разделят малко след раждането на сина им Венелин. Момчето към този момент е на 28 години – по-голям от новата си мащеха.

 

Разводът на татко му и майка му идва, откакто Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел. Следват многочислени креватни забежки, до момента в който се стига до връзка с рекламистката.

 

Ела Наумова, която към момента е студентка, когато сграбчва вниманието на Евгени. През 2004-та тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Сашко обаче напуща този свят, когато е единствено на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на: операционната маса. До през днешния ден това е най-голямата покруса в живота на Димитров.

„ Две години живях в пъкъла ”, признава той след време, предизвикан от битката на майките на деца с увреждания, чиито митинги в „ Шоуто на Слави ” настойчиво поддържат. Смъртта на детето поставя завършек на връзката на музиканта с Ела.

 

След нея в живота му влиза балерината от „ Магаданс ” Нели Желева. Тя е майка на най-малкия му наследник. Но и тази обич е къса. Говори се, че след нея в леглото на Димитров се е настанила художничка, а какъв брой други са минали през него, до момента в който пристигна ред на новинарката Виктория, не е ясно. Но щом се е стигнало до брак с Готева, нещата евентуално са съществени. Ще забележим докога.

 

В светските среди се разяснява, че в персоналните си връзки Маестрото е същият като Благой Георгиев-Джизъса, единствено дето не бие на очи толкоз доста.

Инфо: Уикенд

Тагове: Евгени Димитров-Маестрото „ Ку-ку бенд “ Слави Трифонов Виктория Готева btv Лозенец белослава Мишел Дийн
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР