Запознати издават, че е по-млада от него и се занимава

...
Запознати издават, че е по-млада от него и се занимава
Коментари Харесай

Фурор! Шеф Манчев Се Раздели Със Съпругата Си, Но Вижте Коя Е Младата Му Любовница!

Запознати издават, че е по-млада от него и се занимава с частен бизнес. Двамата разнообразявали връзката си, която датирала от няколко месеца, пътувайки дружно по света. През предишния октомври били в Азия на кулинарен туризъм с журналистката Деси Цонева и мъжа й Явор Стефанов, а преди този момент обикаляли Европа.
Докато началник Манчев е ангажиран с новата си другарка, за двете му деца Христо и Виктория се грижи някогашната му, написа „ Уикенд “. Хлапетата останали да живеят с Марина, а кулинарят се изнесъл при гаждето си. Въпреки това, той се стараел да прекарва време с наследниците си и ги подкрепял финансово със солидна прехрана.

От дребния екран началник Манчев се показва като непоколебим, само че обективен експерт, но това не е единствено екранен облик, тъй като и в живота имал същото държание, издават негови близки. Той бил доста придирчив към децата си и постоянно ги наказвал, като ги лишавал от обичаните им занимания за неустановен интервал от време. „ Понякога са толкоз палави, че в случай че не ги санкционира, иска ми се качат на главата ”, споделял е топ готвачът в свои изявленията.
Въпреки свадите, които го отчуждили от Марина, след раздялата някогашните съпрузи съумели да заровят томахавката в името на наследниците си. За да се усещат децата щастливи и спокойни, те се стараели да се придържат към дория звук и да не покачват глас в тяхно наличие.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР