Запознах се вече с меморандума и точно ми е като

...
Запознах се вече с меморандума и точно ми е като
Коментари Харесай

Борисов: Меморандумът е като попската работа - не гледайте какво правя, а слушайте какво говоря

Запознах се към този момент с меморандума и тъкмо ми е като попската работа, където един поп споделил: " Няма да гледате какво върша, а ще слушате какво приказвам ". Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на Бойко Борисов.

" В него написа, че кандидатурите би трябвало да бъдат транспарантни, непартийни, не ярки, специалисти. Те изпратиха Станислав Тодоров за КЕВР, народен представител от Политическа партия - ярка политическа фигура, Петър Петров - за зам.-шеф на ДАНС. Петков се опитваше да ме убеди за това предопределение. Това ли са непартийни, транспарантни фигури? Гюров в Българска народна банка - още веднъж политическа фигура... Шефът на АДФИ по какъв начин беше определен? Неправителствени организации се произнесоха, само че чухме ли ги? Шефът на митниците за какво беше заменен. Ние доведохме българския еврокомисар за министър, те доведоха ярки политически фигури за министри и за министър председател. Не съблюдават нито един принцип ", коментира Борисов.

Според него " нито един от правилата в меморандума не е спазен ".  " Ние водим договаряния всеки ден, само че в този момент съм отчаян от ПП-ДБ, тъй като провалят градежа на нуклеарната централа. Гласуваха " срещу ", което не е добър знак ", безапелационен е водачът на ГЕРБ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР