Заповедта на Стойчо Кацаров е равнозначна на абсолютен локдаун, бие

...
Заповедта на Стойчо Кацаров е равнозначна на абсолютен локдаун, бие
Коментари Харесай

АБВ: Заповедта на Стойчо Кацаров е равнозначна на абсолютен локдаун

Заповедта на Стойчо Кацаров е равнозначна на безспорен локдаун, бие по адекватност и някогашния здравен министър. Така доктор Емил Стоименов, член на Националния съвет на Политическа партия АБВ разяснява рестриктивните мерки поради COVID-19, които влизат в действие от на следващия ден. Подобни ограничения са лишени от логичност, тъй като, работейки по актуалната нормативна уредба, десетки хиляди преболедували българи (с построен имунитет) остават без Коронавирус документ, изясни доктор Стоименов. По тази причина АБВ, в публично писмо до Министерство на здравеопазването, ще направи оферти, които да легитимират жителите без ваксина, само че с антитела.

Партията предлага в границите на Република България зелен документ да бъде издаван на безусловно всеки един човек, който се е срещал с вируса (в подтекста на епидемиологично изследване на Министерство на здравеопазването за минималния брой хора, които са си сложили ваксина или са се сблъсквали с вируса).

„ Съгласно Националния проект за справяне с пандемията от COVID-19, рисковата тъмночервена зона е налице при заболеваемост от 500 души на 100 000 души население. Затова предлагаме единствено и само при нахлуване в тъмночервената област краткотрайно да се ползва сходна мярка, при изискване че документ получат безусловно всички с построена отбрана според епидемиологичното изследване. Противното няма връзка с действителната медицина. Освен това предлагаме тази мярка да се ползва на районен принцип по области, а не в народен мащаб и при излизане от тъмночервената зона тя да спре да се ползва. Освен това министерството на опазването на здравето би трябвало най-сетне да направи естествена и налична осведомителна акция за имунизациите, стигаща до всеки човек на наличен език, а не да раздава смарт часовници за премия на имунизираните, все едно че са на панаир или играят тото “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР