Заповедта е на директора на ОД на МВР-Бургас старши комисар

...
Заповедта е на директора на ОД на МВР-Бургас старши комисар
Коментари Харесай

Полицаи с автомати и кучета ще обикалят Бургас около 3 март

Заповедта е на шефа на ОД на МВР-Бургас старши комисар Емил Павлов

Служители от браншове " Специализирани полицейски сили " и " Специални тактически дейности " към Областната дирекция (ОД) на МВР-Бургас и бургаската жандармерия, въоръжени с дългоцевно оръжие, ще патрулират от 1 март до 4 март по местата с огромно скупчване на хора. Под изключително наблюдаване ще бъдат централна градска част, региона на железопътната гара и двете автобусни гари. Заповедта е издадена от шефа на полицията старши комисар Емил Павлов във връзка честванията на националния празник на България - Трети март. 

Патрули ще има и във външния периметър на огромните търговски вериги и моловете. Паралелно с това продължава патрулирането със служебни кучета, стартирало в средата на февруари. Целта на инспекциите е попречване на груби нарушавания на публичния ред и антитерористични дейности.

Отчитайки триумфа при реализирането на антитерористична патрулираща активност и в предишни интервали, от управлението на ОД на МВР-Бургас е взето решение полицейски патрули да покриват изброения периметър и по време на други национални празници или при осъществяване на огромни всеобщи събирания, като концерти и фестивали, изключително присъщи за летния сезон в Бургас.

Със заповед на шефа на бургаската полиция старши комисар Емил Павлов антитерористични патрули в Бургас имаше  и по време на коледните и новогодишни празници.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР