Заподозрян в изнасилване на дете избяга от полицейска кола по

...
Заподозрян в изнасилване на дете избяга от полицейска кола по
Коментари Харесай

Заподозрян в изнасилване на дете избяга от полицейска кола по време на 13-градусова снежна буря — само за да се предаде 45 студени минути по-късно

Заподозрян в обезчестяване на дете избяга от полицейска кола по време на снежна стихия в Мемфис — и по-късно се върна за по-малко от час по-късно, откакто се оказа, че не дава отговор на смразяващото време.

20-годишният Демаркъс Дейвис беше превозен до пандиза на окръг Шелби в неделя вечерта, до момента в който снегът покриваше улиците на Мемфис, когато по някакъв метод съумя да избяга от патрулна кола, до момента в който беше с белезници, съгласно полицейското ръководство на Мемфис.

Полицай от пандиза, който караше Дейвис, видя ченге от Мемфис преди 23:00 часа. да заяви за бягството на арестувания, който беше търсен със заповед за две обвинявания в обезчестяване на деца, заяви станцията Action News 5.

Полицията в Мемфис разгласява описанието на избягалия, разкривайки, че той е бил облечен в чифт сини дънки и суичър с качулка.

Температурите в Мемфис в неделя паднаха до тракащите зъби 13 градуса с насъбрания сняг, което направи неприятна нощ за Дейвис да излезе на улицата в лекото си об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР