Заподозрян е арестуван в неделя във връзка с пожар в

...
Заподозрян е арестуван в неделя във връзка с пожар в
Коментари Харесай

Заподозрян е арестуван след пожар в офиса на Бърни Сандърс във Върмонт

Заподозрян е задържан в неделя по отношение на пожар в офиса на сенатор Бърни Сандърс във Върмонт, който се проверява като тенденциозен палеж, съгласно Министерството на Справедливост.

Шант Согомонян, 35, прочут още като Майкъл Согомонян, преди този момент от Нортридж, Калифорния, беше задържан в неделя по обвинявания в потребление на пожар, с цел да повреди постройка в Бърлингтън, Върмонт, където има офис за Сандърс се намира, се споделя в прессъобщение на Министерството на правораздаването.

Согомониан е влезнал в постройката в петък сутринта и е отишъл на третия етаж, където се намира офисът на Сандърс в Бърлингтън, съгласно правосъдните регистри. Видеозапис от защитата демонстрира по какъв начин обвиненият пръска течност покрай външната врата на офиса, преди да освети региона с ръчна запалка и пламъкът стартира, съгласно DOJ.

Огънят е развалил външната страна на врата към офиса на Сандърс и близките региони и е предизвикал разпространяване на пръскачки в постройката на няколко етажа, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР