Заподозреният за убийството на студентката по медицински сестри в Джорджия

...
Заподозреният за убийството на студентката по медицински сестри в Джорджия
Коментари Харесай

Заподозреният за убийството на студентка по медицински сестри от Джорджия е влязъл в САЩ нелегално, преди това е бил арестуван, казва ICE

Заподозреният за убийството на студентката по медицински сестри в Джорджия Лейкън Хоуп Райли е влезнал в Съединени американски щати незаконно от Венецуела и преди този момент е бил задържан в Ню Йорк, оповестиха публични лица в неделя.

Заподозреният, 26-годишният Хосе Ибара, беше задържан от митническата и гранична работа на Съединени американски щати на 8 септември 2022 година, откакто влезе нелегално в Съединени американски щати покрай Ел Пасо, Тексас, Имиграционната и митническата работа на Съединени американски щати се споделя в изказване.

Ибара е бил освободен от граничните чиновници на Съединени американски щати в очакване на преразглеждане на имиграционния му случай, сподели ICE. Той беше задържан малко повече от година по-късно, на 14 септември 2023 година, от чиновници на полицейското ръководство на Ню Йорк и упрекнат в деяние, което наранява дете под 17 години и нарушаване на лиценза за моторно транспортно средство, съгласно изказването на ICE. В изказването не се прецизират детайлностите за хипотетичните му закононарушения.

Заподозреният беше задържан още веднъж в петък по отношение на ликвидиране...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР