Заподозреният за химическа атака Clapham вероятно е бил прокаран нелегално

...
Заподозреният за химическа атака Clapham вероятно е бил прокаран нелегално
Коментари Харесай

Заподозреният за химическа атака Clapham „вероятно е изнесен нелегално в чужбина от банди“, предупреждава бивш полицейски шеф

Заподозреният за химическа офанзива Clapham евентуално е бил прокаран незаконно в чужбина от незаконна мрежа, счита някогашен полицейски началник.

Абдул Езеди се укрива след случая, при който 12 души бяха ранени от корозивно алкално вещество покрай Clapham Common в югозападен Лондон на 31 януари. Една жертва, на 31 години, за която се счита, че е известна на хипотетичния провинен, е починала -променливи пострадвания и може да загуби зрението на едното си око.

Двете й дъщери, на три и осем години, също бяха откарани в болница, само че по-късно бяха освободени. Смята се, че останалите жертви – в това число смели жители, които се намесиха, и полицейски чиновници – не са претърпели съществени пострадвания. Вчера 22-годишен мъж беше задържан по съмнение, че е помагал на обвинения.

Бившият комисар по престъпността и полицията в Дорсет Мартин Ъндърхил счита, че същата незаконна мрежа, която е щяла да докара Езеди, на 35 година, в Обединеното кралство като търсещ леговище можеше да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР