Започваме веднага с освобождаване на икономиката от всякакъв натиск. Това

...
Започваме веднага с освобождаване на икономиката от всякакъв натиск. Това
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Започваме веднага с освобождаване на икономиката от всякакъв натиск

Започваме незабавно с освобождение на стопанската система от всевъзможен напън. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия и лидер на листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ в 16-ти МИР Пловдив град и в 25-ти МИР София град Корнелия Нинова в „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

" Най-важното е освен за тези 100 дни - събаряне на административния, икономическия и политическия рекет върху компаниите. Освобождаване на стопанската система от всевъзможен напън. Държавните служби няма да се употребяват като средство за напън върху тях. Големите няма да натискат дребните и да ги изсмукват на пазара. Правителство и политици няма да ви желаят комисионни, с цел да получавате публични поръчки. Спасяването от рекета е предоставяне на независимост и въздух на бизнеса. Ще ги помолим да създадат две неща - да създават Брутният вътрешен продукт и да откриват работни места, а страната и държавното управление да бъдат зад тила им да им оказват помощ с каквото може ", акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

" Няколко думи за стопанската система в този 100-дневен проект. Спешни ограничения в стопанската система са нужни като да вземем за пример, че в първите 15 дни предлагаме да въведем данъчна почивка за бизнеса и до 45 дни да понижим с 30 % документите, които се подават за помощ по разнообразни стратегии в коронавирус рецесията и с 50 % редуциране на периодите за погашение на тези пари. Фирмите чакат съвсем по година за помощи ", разяснява още Корнелия Нинова.

" Уважаеми български жители, не се опасявайте. Излезте и гласувайте, в случай че желаете да имаме достъп до опазване на здравето, положителни приходи, децата ни да бъдат образовани сигурно в домовете и на улиците. На 4.04 с номер 4 в бюлетината с грижа за хората ", съобщи още Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР