Започва все по-дълбоко разминаване между интересите на САЩ и на

...
Започва все по-дълбоко разминаване между интересите на САЩ и на
Коментари Харесай

Боян Чуков: Започва все по-дълбоко разминаване между интересите на САЩ и на държавите от НАТО

Започва все по-дълбоко разминаване сред ползите на Съединени американски щати и на страните от НАТО.

 

Това сподели пред БНР анализаторът Боян Чуков и изрече мнение, че протичащото се в Европа " е по-скоро визията на Англия за развиването на войната в Украйна, а не това на Съединени американски щати ":

 

" Виждаме, че Съединени американски щати стартират постепенно и последователно да се изтеглят от Европа ".

 

Анализаторът акцентира, че руснаците са за мир, само че не по проекта на украинския президент Володимир Зеленски или на Г-7:

 

" Да, руснаците са за мир, само че като се имат поради изискванията за взаимна сигурност, която ще би трябвало да обезпечат и двете страни. Условия, които бяха доста ясно дефинирани една година преди специалната военна интервенция (използваната от Русия дефиниция, с която назовават войната в Украйна - б.р.) от заместник-министъра на външните работи на РФ Сергей Рябков, който съобщи, че НАТО би трябвало да се върне в своите позиции от 1997 година ".

 

Боян Чуков, който е бил част от група наблюдаващи на изборите в Русия - в град Уфа, Башкирия, показа усещанията си в предаването " 12+3 ":

 

" Активността на изборите в Башкирия беше извънредно висока - 83,73%. Нещо, което е невиждано дори в границите на Руската федерация (РФ). За Владимир Путин там гласоподаваха 90,09%.... Говорих със напълно инцидентни хора и не чух нито един от тях да се оплаква от нещо, не сподели, че е срещу този метод на гласоподаване, че е срещу ръководството на Руската федерация ".. 

 

По думите му хората, които е срещнал в Башкирия, не са мечтаели да отидат на Запад, а " мечтаят да обиколят личната си страна, която има прекомерно доста хубости ".

 

Анализаторът акцентира, че изборите в Русия са били лесни за прогнозиране, поради рейтинга на Путин, главното, което е представлявало интерес е била " явката " - присъединяване на гласоподавателите в гласуването:

 

" Тази изключителна интензивност на цялото съветско население даде картбланш на Путин да продължи измененията, които прави в РФ. Имам поради промяната на елита, която върви сега. Виждаме в този момент ново потомство в елита, те са за една мощна и самостоятелна Русия. В момента виждам наклонност част от фрагментите, които са минали през фронта (войната, която Русия води в Украйна - б.р.), стартират да се стартират на управленчески позиции, задълбочават образованието си. Няма да сме надалеч от момента, когато в РФ това ново потомство, дружно с фрагментите, които идват от специфичната военна интервенция (използваната от Русия дефиниция, с която назовават войната в Украйна - б.р.), ще поемат напълно управлението на РФ ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР