Започва приемането на заявки за участие в десетото издание на

...
Започва приемането на заявки за участие в десетото издание на
Коментари Харесай

Стартира приемането на заявки за наградите Effie България

Започва приемането на поръчки за присъединяване в десетото издание на влиятелните награди за успеваемост на маркетинговите връзки - Effie България.

Effie Awards e интернационален стандарт за успеваемост, присъждан в 49 страни. В България EFFIE се провежда от Българската асоциация на информационните организации (БАКА) и отличава най-значимите достижения в маркетинговите връзки - идеите, които работят, като подтиква стратегическо мислене и предизвиква екипните връзки сред маркетинг екипа на една компания и информационната ѝ организация.

В състезанието могат да вземат участие организации и рекламодатели с реклами и рекламни акции, основани за и осъществени в България в интервала 01.01.2016 - 30.09.2017 във всяка от следните пет категории: " Стоки ", " Услуги ", " Промоции ", " Корпоративни връзки ", " Социална, медийна, политическа ".

Сроковете за подаване на поръчки са 6, 16 и 24 октомври. Подадените поръчки се правят оценка от експерти с потвърден опит, представители на информационни организации, рекламодатели, медии, организации за проучвания и самостоятелни консултанти. Заявките се журират на два стадия, а оценяването е анонимно и конфиденциално.

Победителите в тазгодишното издание на EFFIE България ще бъдат оповестени на публична гала на 22 ноември 2017 година

Тази година уредниците на Effie България 2017 ще създадат и еднодневен уъркшоп на тематика " Как се написа поръчка, която потвърждава успеваемостта на една акция? ", в границите на който ще се даде опция на деклариралите присъединяване да приготвят и подадат поръчки, отговарящи на всички условия на журито и разпоредбите на Effie. Уъркшопът цели да усъвършенства качеството на всяка една поръчка и да увеличи възможностите на положителните акции да бъдат оценени по отношение на техните справедливи и съизмерими качества, показват уредниците.

Той ще се организира на 27.09.2017 от 09.30 до 12.00 часа в София. Лектори на събитието са специалисти в подготовката на поръчки за Effie България, представители, както от страна на рекламодатели, по този начин и от страна на рекламни и рисърч организации. Опит ще споделят Димитър Стаматов - Маркетинг управител в JTI България, Желез Атанасов - шеф стратегическо обмисляне в Noble Graphics, Юлиан Добрев - основател и шеф проучвания в BluePo!nt. Всеки участник ще получи издание с на практика препоръки, които да го преведат през компликациите на сформиране на поръчката. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР