Започва първата седмица след Новолунието в Телец, което беще на

...
Започва първата седмица след Новолунието в Телец, което беще на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 май

Започва първата седмица след Новолунието в Телец, което беще на 30 април. Това е и първата дейна седмица от новия месец, месец май. Тази седмица е основополагаща, задаваща значимо начало на всичко, което се започва. Новолунието в Телец беше съпроводено от слънчево затъмнение, което усилва значимостта на всичко, което се активива в този интервал. В огромна степен процесите, които се задействат, ще се развиват и ще бъдат настоящи минимум до 25 октомври, когато е идващото затъмнение и Новолуние в срещуположния знак Скорпион.

Първите две седмици на месец май са подобаващи за пускане на нови планове и действия. Акцент ще бъдат тематиките, свързани с финансовата сигурност, паричните потоци, търсенето на нови източници на приходи, използването на нов взор върху личните капацитети в посока проучване и активиране на неосъзнати до този миг способности, които могат да се извърнат в актив. Темата, обвързвана със фамилните полезности ще се утвърждава и ще добие нова форма и значение.

Това Новолуние ще се стреми да стабилизира и усъвършенства сферите, свързани с финансовата непоклатимост и сигурността по нов, находчив, съобразителен метод и ще успее, само че това ще бъде придружено и от много изненади и непредвидени условия. В същото време съществуват удобни, непредвидени и ексцентрични благоприятни условия и оферти, които могат да доведат до обрати, само че и до активиране на нова посока.

При някои силата ще тече с лекост, а при други ще се наложи излизане от познатия коловоз и границите на комфорт, нужда от вземане предвид с нови условия или  информация. Подкрепящи са дейностите, ориентирани към пускане на действия, планове, които ще дават опция за възстановяване на финансовото положение.

Търсене на разновидности за реализиране на непоклатимост в разнообразни области от живота са водещите цели през седмицата. От 10 май до края на месеца Меркурий ще бъде назадничав, което прави този интервал неефикасен за пускане на нови действия, подписване на контракти, проекти за пътувания.

ОВЕН

Новият месец и Новолунието в знака Телец ви дават опция да внесете значими промени в посока възстановяване на финансовото ви положение. До огромна степен това ще се случи откакто отделите време и извършите сериозна смяна в подреждането на целите си, интензивно струпване на вътрешна сила, преоценка на личната ви самокритика. Придържайте се към главните си цели, това ще държи силата ви фокусирана в главната ви цел. Ако насочите дейностите си към непоклатимост и заложите на търпението  плодовете, който ще берете в бъдеще ще бъдат изобилни. За тези от вас, които имат  личен бизнес, акцентът през май е обвързван с нуждата да насочите вниманието си към нови източници на приходи. Намирате се в добър интервал за увеличение и възстановяване на финансовото ви положение. През тази седмица се задейства още една значима тематика, обвързвана с нуждата от асимилиране на нова информация, взаимоотношение с другите, продан на средата, договорните връзки.  До 10 май можете да преразгледате договорните си взаимоотношения с другите и да внесете нужната смяна. Една част от събитията, които ще се развиват, носят детайл на непредвидени обрати или обстановки от минал интервал ще ви припомнят за себе си. Насочете силата си към реализиране на непоклатимост, а в случай че вложите доза самообладание, позитивните резултати ще са ви обезпечени.

ТЕЛЕЦ

Новолунието в Телец ще активира  един извънредно значим интервал във вашия живот. То ви дава опция да материализирате това, което желаете. Това е вашето Новолуние, което слага началото на процеси, които ще продължат минимум една година. То ще отвори една нова страница в живота ви обвързвана със обществения ви статус, кариерно развиване, работни процеси, посредством които ще можете да повлияте в позитивна посока на финансовите си доходи. От вас зависи накъде ще насочите вниманието си и какво желаете да постигнете. През тази седмица вие направлявате събитията в мечтаната посока. Може да стартирате новите си планове, да започнете нови действия, да създадете нови партньорства. Информационният поток е извънредно богат на оферти, възползвайте се в оптималната степен чрез  водене на договаряния, срещи, нови разбори, нова информация, сключване на контракти. Преговаряйте за ползите си като отстоявате личната си позиция. Там, където има напрежение, търсете компромисни решения, а посредством подобаващия звук и поведение  ще можете да получите това, към което се стремите. Ако имате персонален бизнес насочете внимание към нови източници на приходи. Намирате се в добър интервал за увеличение и възстановяване на финансовото ви положение.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата ви дава опция да поставите ново начало в случай че сте подготвени за него. Необходимо е да знаете, че дните до 10 май са извънредно продуктивни и подкрепящи ви в посока слагане началото на нов развой или активност. От 10 май до 3 юни Меркурий, който е ваш планетен шеф е назадничав. Този факт ще попречва новите процеси. Новолунието в Телец от края на предходната седмица ви дава нови благоприятни условия, само че в това време задейства непредвидени обстановки. Ако в живота ви настава смяна, тя се дължи на  Уран, планетата на непредвиденото, свободата, пробуждането, която ще ви накара да излезете отвън познатите ви рамки и метод на живот.  От една страна желанието ви за опазване на остарялото познатото, а от друга мощен подтик и предпочитание за нещо ново ще не престават да внасят напрежение във вас и да ви слагат в кръстопътни обстановки. Кое ще надделее, това значително зависи от вас, от целите ви, от това, което желаете да постигнете. Животът ви ще се насочи в посоката, която вие изберете. Меркурий е към този момент в Близнаци, благосъстоянието на осведомителният поток задействано посредством верни познания, образования, контакти може да ви направлява в изборите или да ви помогне да заявите своите потребности, да завоювате своето място и позиции.  Основният фактор сте самите вие, вашите мисли, стремежи, желания. Меркурий  в Близнаци ви подарява с подарък слово и сексапил, посредством които можете да направлявате събитията. Успешно можете да насочите старания към реализиране на ваша фантазия или нещо, към което се стремите отдавна.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР