Започва организацията на разпределянето на ваксината в пет точки на

...
Започва организацията на разпределянето на ваксината в пет точки на
Коментари Харесай

Проф. Ангелов обяви кога започва ваксинацията на учителите у нас

Започва организацията на разпределянето на имунизацията в пет точки на страната. Продължава имунизацията на всички чиновници на първа линия. След като приключим с първа фаза в границите на седмица-две, ще стартираме с втората фаза на имунизация: домовете за възрастни хора и българските учители. В момента прецизираме искащите.
Това съобщи на брифинг от летище София здравният министър проф. Костадин Ангелов по време на идването на.
 Втората партида от 25 000 ваксини към този момент е в България Втората партида от 25 000 ваксини към този момент е в България
Със аероплан на летище София дойде втората доставка от ваксини на Pfizer/BioNTech за България, съобщи БГНЕС. Втората партида съдър...
Когато пристигна втората ваксина (тази на Moderna - бел. ред.), ще стартираме всеобщата имунизация в страната. Очакваме позволение и на трета ваксина. Бройката на искащите да се имунизират се усилва. Всеки, който има потребност от ваксина и желаe, тя щe му бъде обезпечена, стана ясно още от думите на проф. Ангелов.
Той увери, че ще има задоволително количество ваксини за втората фаза на имунизация и уточни, че след към 10 дни ще дойдат още 25 000 ваксини у нас. Масовата имунизация ще започва с възрастните хора, уточни още здравният министър.
Темата продължава .

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР