Започва голяма геополитическа трансформация, тя ще има дългосрочен характер и

...
Започва голяма геополитическа трансформация, тя ще има дългосрочен характер и
Коментари Харесай

Проф. Маринов: Няма личностен конфликт между Радев и политически лидери

" Започва огромна геополитическа промяна, тя ще има дълготраен темперамент и съществени последствия. Критиките на президента към държавното управление са свързани с националния интерес, доколкото положителното ръководство на страната е един от значимите фактори, които да обезпечат просперитета на нацията. Критиките са градивни. Има закъснение в осъществяването на уговорките, с които днешните ръководещи бяха определени ".

Това сподели пред БНР проф. Александър Маринов, ръководител на стратегическия съвет към президента. И назова нечиста сделка изказванието, че президентът пази проруски позиции.

" Отдалечаването от Русия и от всеки различен сътрудник би трябвало да бъде съобразено с нашия интерес. Всяка връзка не е сакрална, а би трябвало да почива върху взаимноизгодно партньорство ".

" Темата, която ще бъде въпрос на разминавания и сериозни причини, е способността на държавното управление да се оправи с икономическата и със обществените рецесии. Без политическо доверие от страна на обществото е мъчно да се ръководи ".

И е безапелационен, че няма личностен спор сред Румен Радев и политически водачи.

Той не скри упованието си партия " Възраждане " - при тази комплицирана външна и вътрешна обстановка, да продължи да натрупа поддръжка.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР