Започва делото за убийството на психолога Иван Владимиров - Нав.

...
Започва делото за убийството на психолога Иван Владимиров - Нав.
Коментари Харесай

Започва делото за убийството на психолога Иван Владимиров - Нав

Започва делото за убийството на психолога Иван Владимиров - Нав. Владимиров беше убит при междусъседски спор във входа на блока, в който живее на 8 февруари.

За мен участници в убийството са всички тези, които са разрешили този човек да има оръжие, уточни Нина Райчева

Задържан за убийството беше комшия на психолога и някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи Румен Тонев. През август Софийската градска прокуратура внесе в съда обвинителния акт по делото против Тонев

Снимка: Редакторски екип

Тогава от документи от следствието стана ясно, че 16 сигнала са подавани на тел. 112 за междусъседския спор сред убития психолог и посочения за причинител на закононарушението. 

Пето РПУ ще ревизира дейностите на чиновниците по сигналите за тормоз от Румен Тонев

Според документите напрежението в връзките сред Владимиров и Тонев е почнало в средата на 2019 година От тогава са първите сигнали на тел. 112, както и първите подадени тъжби. А последните сигнали са от  деня преди убийството.

Обвиняемият Румен Тонев е някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи. Уволнен е през 2000 година, тъй като е показал експанзия по отношение на шеф и чиновници на игрална зала. От документите по делото излиза наяве още, че през 1996 година по време на отпуск Тонев е стрелял във въздуха при зародила експанзия на пътя. Същата година е наказан за това, че през 1989 година е придобил, държал и предал на друго лице огнестрелно оръжие и муниции без позволение.

Отивайки за следващ път да позволява с положително малък спор, той си заплати за това, сподели Слава Иванова

В момента на убийството на Иван Владимиров - Нав Тонев е имал законно притежавано оръжие. Той може да получи до 20 години затвор.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР