Започнахме тази седмица под влиянието на аспекта между Слънцето и

...
Започнахме тази седмица под влиянието на аспекта между Слънцето и
Коментари Харесай

Астро прогноза за седмицата: ето кой е най-добрият ден в месеца за ново начало

Започнахме тази седмица под въздействието на аспекта сред Слънцето и Нептун, за чиято сила към този момент ви разказахме. Ето че днешният ден ще бъде по-лежерен и спокоен, разкрива Вихра в седмичната си астро прогноза на предаването „ На кафе “.

В сряда, 20 март, настава новата астрологична година. Това ще бъде и най-хубавият ден от тази седмица за започване на нещо ново, предизвестява Вихра.

Причината е, че Слънцето влиза в огнения Овен, а Луната е възходяща и ще бъде в Лъв. А най-позитивното е, че продължава интервалът без ретроградни планети.

Когато Слънцето минава в Овен, това постоянно води до прилив на сила. Затова и интервалът до 19 април е превъзходен за всички, които са си сложили значими цели и имат потребност да бъдат стимулирани.
 Седмичен хороскоп за 18 - 24 март  Седмичен хороскоп за 18 - 24 март  Седмичен хороскоп за 18 - 24 март  Седмичен хороскоп за 18 - 24 март
Особено удобен е моментът за всички огнени знаци (Лъв, Стрелец, Овен), както и за представителите на Близнаци и Водолей.

Имайте поради, че всичко това има и отрицателен аспект, тъй като сезонът на Овена от време на време ни прави малко по-агресивни и нетърпеливи, в сравнение с би трябвало.

Четвъртък използвайте за значими диалози, договаряния или изпити поради приятния аспект на Луната с Меркурий. В късния следобяд обаче следва под напрежение аспект на Луната с Нептун, който може да ни направи избухливи и да обърка проектите ни.

Дори и да ви се прииска да действате импулсивно и да се разбунтувате, се въздържайте. Много допустимо е да преминете границата на положителния звук и след това да съжалявате. Съобразявайте се с престижите и наложените правила.

Вечерта Слънцето прави съвпад с Плутон – аспект, чието въздействие ще продължи в идващите няколко дни. Това ще увеличи волята ви за триумф и оказва помощ да преодолявате компликации и даже себе си в устрема към реализиране на задачите ви. Оставете съзнанието си отворено за благоприятни условия, които ви се оферират.

Плутон постоянно ни предизвиква да разберем събитията и проблемите към себе си в дълбочина, тъй че си дайте време да осмислите всичко, което стартирате или планирате.

В събота Марс влиза в знака на Рибите – забавно астро събитие, за което ще ви разкажем в детайли напълно скоро. Не се изненадвайте, в случай че в делата и държанието ви настъпи лек безпорядък към този пренос.

В неделя Венера и Юпитер се събират, а денят е прекрасен за взаимоотношенията, както и за разкрасителни процедури. Какво чака всяка зодия през тази седмица съгласно специфичния хороскоп на Вихра за " На кафе ", разберете от видеото горе. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР