Започнаха снимките на новия български филм Голата истина за група

...
Започнаха снимките на новия български филм Голата истина за група
Коментари Харесай

Билалов, Рачков и Геро - рокаджии в нов филм

Започнаха фотосите на новия български филм " Голата истина за група " Жигули ", оповестиха от екипа на продукцията.

" Смятам, че през идната година хората ще имат потребност от повече смях и усмивки ", споделя режисьорът Виктор Божинов ( " Възвишение ", " Под прикритие ", " Връзки ", " Стъклен дом ", " Столичани допълнително " ). По думите му задачата на кино лентата не е да даде на феновете единствено и само развлечение, написа Българска телеграфна агенция.

" Искаме, посредством положително въодушевление, да накараме хората да се замислят какво се случи с тях през последните 30 години, прибавя Божинов. Благодарни сме, че имаме опция да работим, даже и в тази комплицирана конюнктура, а екипът, който сме събрали, подсигурява филм на високо равнище, който няма да ви остави равнодушни ".

Лентата споделя историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада тъкмо, когато е на върха на славата си. С времето усетите на публиката се трансформират, групата е забравена, членовете са изпокарани между тях, всеки от тях живее друг живот и тъне в неопределеност. Един ден всичко това се трансформира. Неочаквано телефонно позвъняване ги принуждава да загърбят враждите и да се съберат още веднъж.

Лидерът на групата - Фори (Михаил Билалов) се нагърбва със комплицираната задача да поведе " Жигули " още веднъж към триумфа, само че с всеки минал ден задачата стартира да наподобява все по-невъзможна, като това води до голям брой комични обрати. В останалите функции са Филип Аврамов (Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев-Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо) и Ирини Жамбонас (Соня). Участват още Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и младата Климентина Фърцова.

Музиката към кино лентата - най-вече рок, се извършва от особено образувана група, чиито имена към този момент не се оповестяват.

Оператор е Антон Бакарски, прочут от работата си за " Възвишение ", " Под прикритие ", " Връзки " и взел участие в редица интернационалните продукции като 300: Rise of an Empire и The Expendables 2. Сценаристи са Ваня Николова ( " Под прикритие ", " Връзки " ) и Нели Димитрова (Love.net, " Възвишение ", " Връзки " ), продуцент е Кръстьо Ламбев.

Снимачният развой ще продължи до края на август на разнообразни места из България, само че едни от най-знаковите подиуми ще бъдат снимани в Бургас. Всеки, искащ да попадне в кадър от кино лентата, може да се включи по време на снимането на живото осъществяване на група " Жигули " на 6 август, в границите на Spice Music Festival на морската гара в Бургас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР