Започнаха огледите в склада за боеприпаси край Карнобат, където в

...
Започнаха огледите в склада за боеприпаси край Карнобат, където в
Коментари Харесай

Сапьори влязоха в складовете за боеприпаси край Карнобат - какво показаха огледите

Започнаха огледите в склада за муниции край Карнобат, където в неделя рано сутринта избухна пожар и последваха няколко дребни детонации.

Разследващите влязоха едвам през днешния ден в базата, защото трябваше да се изчака софтуерно време от 72 часа след последния гърмеж.

" Те са вътре, дежурната стая е вътре, вътре може да се влезе само и единствено, когато се позволи. Някой, в случай че може нещо да каже, това е единствено прокуратурата. Те са влезнали вътре и такива неща не се позволяват. Те самите си го вършат това, ние не допираме. Аз съм индивида, който има максимален интерес това да не е бойкот, тъй като, в случай че е някаква друга техническа неточност, това насочва нещата в едно успокоение, в сравнение с другото - в едно напрежение. А пък е и обидно за страната да я атакуват, в случай че това е по този начин ", съобщи Емилиян Гебрев, притежател на склада за муниции.

" С дрона виждаме, което го има - разрушени панели, съществуване на огнище от пожар, обгорени треви, шубраци, дървета в профил, това се вижда. Категорично декларирам, че това няма по какъв начин да стане от вътрешната страна. Всички сме на единно мнение, във компанията сме много експерти, които се занимаваме с тази работа. Аз имам общо 64 склада, това значи, че на 64 места да гърми, в случай че става нещо от вътрешната страна, а то нямаме подобен случай. Това е първият случай на подобен и втори случай във компанията ", добави Константин Скелин, представител на компанията притежател на складовете.

Репортер: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР