Започнаха номинациите за тазгодишното издание на на Career Show. Ежегодният

...
Започнаха номинациите за тазгодишното издание на на Career Show. Ежегодният
Коментари Харесай

Започнаха номинациите за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности



Започнаха номинациите за тазгодишното издание на на Career Show. Ежегодният показател цели да отличи достиженията на родните ИТ експерти и иноватори и да даде публичност на техния принос за развиването на бранша в страната.

Миналогодишното издание на показателя послужи за доказателство, че новаторските хрумвания и прогресивното мислене на родните ИТ експерти не остават незабелязани. За номинираните през 2021 ИТ фигури бяха подадени близо 17 хиляди гласа. Сред класираните през 2021 се подредиха имена като Светлин Наков (основател на SoftUni), Тенко Николов (СЕО на Siteground), Хараламби Хараламбиев (основател на Точка 2), Саша Безуханова (председател на Българския център на дамите в технологиите), Иво Христов (основател на Dev.bg) и други

Стоте най-влиятелни ИТ персони в България за тази година също ще бъдат избрани на база обществени номинации и гласоподаване. Всеки искащ може да номинира своите любимци за влиятелното отличие до 8-ми април 2022.

Победителите ще бъдат оповестени тъкмо един месец преди - водещото кариерно събитие за ИТ експерти.

“Вярваме, че напредъкът се дефинира от шерването на положителни практики и вдъхновяващи образци. Развитието на ИТ промишлеността в България непрекъснато ни дава нови мотиви за горделивост и неотдавна България може да се похвали и с първата родна компания “Еднорог” - също представител на ИТ бранша. За нас е извънредно наслаждение да забележим, че българският ИТ бранш намира своето почтено място на международната сцена на високите технологии. Индексът Топ 100 най-влиятелни ИТ персони е нашият метод да дадем справедливо самопризнание на напъните, които нашите ИТ експерти поставят всекидневно за развиването на промишлеността.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

За място в показателя могат да бъдат номинирани ИТ експерти с друга експертиза и опит, които служат за образец на положителни практики и реформаторски подходи със забележителен принос за развиването на ИТ бранша в България.
CEO на софтуерна компанияИТ стартъп основателиЛекториОбучителиТийм лидериИТ иноватори/инфлуенсъриИТ експерти
Всеки може да даде своите оферти за вдъхновяващи ИТ персони на
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР