Започнаха номинациите за тазгодишното издание на индекса “, организиран от

...
Започнаха номинациите за тазгодишното издание на индекса “, организиран от
Коментари Харесай

Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България

Започнаха номинациите за тазгодишното издание на показателя “ ”, проведен от Career Show. Публичното гласоподаване се организира до  21 април. Класираните експерти, които имат принос в развиването на ИТ промишлеността в страната ще бъдат оповестени на 25 април.

Ежегодната ранглиста става витрина на сполучливи българи от цялата страна с работата и триумфите им в областта на Информационните технологии. " Топ 100 най-влиятелни ИТ персони в България ” обръща внимание на забележителните нововъведения и високотехнологични решения, зад които стоят родни имена.

" Основната задача в плановете на Career Show е да влага в развиването на гениите в България. За поредна година предизвикваме показателя " Топ 100 най-влиятелни ИТ персони в България ”, с цел да дадем опция да се опише за още сполучливи истории в сферата. Всяка година виждаме присъединяване на толкоз доста българи в възстановяване на бизнес климата, впечатляващи достижения в света на Информационните технологии и разширение капацитета на пазара. Ние избираме не просто да приказваме за “ИТ хъб ”, а да покажем живия образец на експертите и въздействието им в бранша ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР