Започнаха да се прокрадват публикации за фалшифициране на изборите с

...
Започнаха да се прокрадват публикации за фалшифициране на изборите с
Коментари Харесай

Нападнаха Борисов заради машините. Обвинението

Започнаха да се прокрадват изявления за подправяне на изборите с машините за гласоподаване, с смяна на софтуера.

Фалшифициране посредством машини с смяна в програмен продукт е невероятно. Това беше версия на Борисов.

Машините са като сметало, а не са компютър. Дават и хартиени разпечатки. Като касов уред - колкото написа на касовата записка, толкоз плащаш.

Комисиите сравняваха " касовите бележки " с резулата от машината. Българска социалистическа партия настоя на това, както и ГЕРБ.

Това написа журналистът Иван Бакалов в обществената мрежа.

" Борисов стартира от дълго време внедряването на тайна доктрина, че фалшифицират изборите. " Пипат машите ", имало едни 200 машини на склад (при над 9 хиляди машини по секциите) и т. н.

Защото до момента имаше стройно направена система за пазаруване на гласове с хартиените бюлетини и за манипулиране с огромен брой невалидни бюлетини. Не са измислили още метод за пазаруване с машини за гласоподаване. Затова в регионите с ромските махали изборната интензивност внезапно спадна, 3-4 пъти. Затова спаднаха и резултатите на ГЕРБ, по тази причина понижиха три пъти гласовете за Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и " Воля " и те са надалеч от 4-те %.

С машините беше прекратена системата - трупаш пари от властта, след това с тях си купуваш власт. Докато не се измисли метод да се спре пазаруването на гласове с хартиени бюлетини, машините са по-добрият вид ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР