Започна срещата на премиера Бойко Борисов с премиера на Грузия

...
Започна срещата на премиера Бойко Борисов с премиера на Грузия
Коментари Харесай

Премиерът на Грузия е на официално посещение у нас

Започна срещата на премиера Бойко Борисов с премиера на Грузия Мамука Бахтадзе, който е на публично посещаване в България. След като българският министър председател го приветства с добре пристигнал и то в деня, в който означаваме 140-годишнината от приемането на Търновската конституция, гостът акцентира, че се радва да бъде за първи път у нас в качеството си на министър-председател точно през днешния ден.

Борисов и Бахтадзе разискват активизирането на икономическите и комерсиалните връзки и съдействието в областта на инфраструктурата, превоза и енергетиката сред България и Грузия.

Следва пленарна среща сред двете делегации. С грузинския министър-председател Мамука Бахтадзе са министърът на външните работи на Грузия Давид Залкалиани, зам.-министърът на стопанската система и устойчивото развиване Акаки Сагирашвили и ръководителят на Комисията по външна политика в Народното събрание на Грузия - Софио Кацарава. От българска страна с премиера Бойко Борисов ще бъдат вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева и зам.-министърът на стопанската система Лилия Иванова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР