Започна седмицата на ниските цени за нощувки по морето. Според

...
Започна седмицата на ниските цени за нощувки по морето. Според
Коментари Харесай

Започна седмицата на ниските цени за нощувки по морето

Започна седмицата на ниските цени за нощувки по морето. Според специалистите в този интервал от август всекидневно имало спад на резервациите и съвсем една трета от бизнеса правел отстъпки. Хотелиери обаче не са съгласни, че поевтиняването важи за всички и на всички места, предава Нова Телевизия.

``
реклама

Тези дни е допустимо да нощувате до вълните приблизително с сред 15 и 30% по-евтино, в сравнение с в края на юли. Отчитат се положителни облаги от предложения в последната минута. Нов растеж се чака в края на месеца и началото на септември, сочат прогнозите.

В Гърция и Турция също има понижения, изясняват специалистите. По северното ни море тази година обаче хотелиерите виждат от ден на ден французи и поляци. А особено във Варна скоро пристигнали и два рейса с китайски туристи.

Според националната статистика през юни чужденците на отмора у нас са били по-малко от българите. А българите - повече, само че за по-евтино и за по-кратко - приблизително две нощувки.

По българското Черноморие през юни данните регистрират 4 милиона души - с съвсем 1% по-малко от юни предишното лято.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР