Започна събарянето на дом Младост във Варна, предаде репортер на

...
Започна събарянето на дом Младост във Варна, предаде репортер на
Коментари Харесай

Започна събарянето на дом Младост във Варна

Започна събарянето на дом " Младост " във Варна, съобщи кореспондент на Moreto.net

Живущи в региона споделиха, че малко след 8 часа багерите са почнали срутване без да има предизвестие в квартала за това.

На място е пристигнала полиция по техен сигнал, само че по думите им длъжностните лица са декларирали, че служащите имат всички документи за събарянето на комплекса.

т " във Варна, до момента в който текат правосъдните разногласия. Тогава юрист Мария Димитрова заяви, че има събрани 4000 подписа в отбрана на дом " Младост ", само че импортираната подписка в Община Варна е изчезнала.

На представянето жителите показаха мнение, че не имат вяра на вложителя и имат съмнения, че всичко ще се трансформира в затворен жилищен комплекс, недосегаем за тях.

Седмица преди този момент, Красимира Костова – архитект на новия комплекс,. По думите й той ще бъде приключен в границите на 2 години след приемане на позволение за градеж и ще включва и жилищна част с височина до 12 етажа. Комплексът ще бъде ситуиран на 9392 кв.м, с разгърната застроена повърхност 32 000 кв.м.

По думите на Костова постройката би трябвало да се събори, тъй като е рискова за прилагане. И също, че " за момента се планува минералната вода да бъде употребена извънредно и единствено за басейни, водолечение и спа. "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР