Започна разполагането на машини за пробно гласуване в села от

...
Започна разполагането на машини за пробно гласуване в села от
Коментари Харесай

Започна разполагането на машини за пробно гласуване в Кюстендилско

Започна разполагането на машини за пробно гласоподаване в села от община Дупница, по отношение на идните избори за Народно заседание на 2 октомври, оповестиха от общинската администрация в Дупница.

Жителите на селата Крайници, Бистрица, Яхиново ще могат да упражняват пробно гласуването до 16 септември, всеки ден от 9:30 до 12:00 часа и от 13:00 до 17:00 часа часа в кметствата на обитаемоте места.

Жителите на селата Червен брег, Самораново и Джерман ще имат разполагаем машини в интервала от 19-и до 23 септември. Демо машин а е ситуирана и в партерната зала на община Дупница. 

Дванайсет демо машини бяха раздадени през вчерашния ден в общините в Кюстендилска област, оповестиха от Районната изборна комисия. От там прецизираха, че броят на секциите в региона, в които ще има машинно гласоподаване са 170.

" В Кюстендил едната демо машина ще бъде ситуирана в осведомителния център на площад " Велбъжд ", а другата ще обикаля общините по график.

Пробно гласоподаване няма да има в община Трекляно, тъй като там ще се гласоподава напълно с хартиена бюлетина ", сподели ръководителят на Районната изборна комисия в Кюстендил Венцеслав Механджийски.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР