Започна ново разследване на Жерар Депардийо след жалбата на декораторка,

...
Започна ново разследване на Жерар Депардийо след жалбата на декораторка,
Коментари Харесай

Започна ново разследване срещу Жерар Депардийо за сексуално посегателство

Започна ново следствие на Жерар Депардийо след жалбата на декораторка, че той й е протегнал ръка полово по време на фотосите на кино лентата Volets verts през 2021 година, заяви Агенция Франс Прес, базирайки се на парижката прокуратура.
Това е третият случай, по който 75-годишния артист е следствен. Срещу него бяха повдигнати обвинявания през 2020 година за обезчестяване и полово посягане над актрисата Шарлот Арнулд. Започна и следствие след жалбата на асистентка, която го упрекна в полово посягане през 2014 г. 
Ищцата, която се споделя Амели, е подала тъжба на 23 февруари. Тя е на 53 години. Жената се е оплакала от полово посягане и тормоз, както и сексистко държание от страна на Жерар Депардийо по време на фотосите на кино лентата Volets verts. Според описа й пред уеб страницата Медиапар артистът я е " сграбчил брутално " и я е " хванал за кръста, корема, стигайки до гърдите ". Действията му са били прекратени от телохранителите. 
Актрисата Анук Гринбер, която е взела участие във Volets verts, описа пред Агенция Франс Прес за " гадното му държание " от заран до вечер по време на фотосите. 
От своя страна Жерар Депардийо упорства, че в никакъв случай не е посягал на жена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР