Заплахите на Съединените щати засилват решимостта на Русия да следва

...
Заплахите на Съединените щати засилват решимостта на Русия да следва
Коментари Харесай

Заплахите на САЩ за нови санкции срещу Русия постигнали обратния ефект

Заплахите на Съединените щати ускоряват решимостта на Русия да следва контури курс в Украйна. Това акцентира представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС.

Коментарът й е във връзка предизвестието на Съединени американски щати, че всяко към Русия може да докара до налагането на нови наказания.

" Белият дом бърка, защото Съединени американски щати постановат " нови наказания ", без значение от това дали украинските райони се причисляват към Русия, или не. Така че последната им опасност не реализира задачата си. Точно противоположното - тя ускори решимостта ни да следваме избрания курс ", написа Захарова в " Телеграм ".

Вчера представителят на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати Джон Кърби съобщи, че, които счита за украински, за част от Русия и ще бъде подготвена да вкара нови наказания против Москва, в случай че обстановката се развие в тази посока.

Той упрекна Русия, че е назначила нелегитимни проруски чиновници да ръководят окупираните райони на Украйна за образуване на референдуми за присъединение към Русия.

Според него резултатите от гласуването ще бъдат употребявани от Русия, " с цел да се опита да претендира за анексиране на суверенна украинска територия ".
 Американското разузнаване: Русия желае да анексира украински територии
Американското разузнаване: Русия желае да анексира украински територии

Набелязани за анексиране са Херсон, Запорожие, Донецк и Луганск
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР