Заплахи за смърт, собственик на футболен клуб с пистолет на

...
Заплахи за смърт, собственик на футболен клуб с пистолет на
Коментари Харесай

Гръцкото футболно първенство: Заплахи за смърт и пистолет на терена!

Заплахи за гибел, притежател на футболен клуб с револвер на терена и същинска блъсканица към анулиран гол - по този начин изглеждаше дербито сред борещите се за купата в гръцкото състезание АЕК и ПАОК.

В самия края на срещата, която вървеше към нулево тъждество, шефът на някогашния клуб на Димитър Бербатов - Иван Савидис, нахлу на терена, с цел да изиска пояснение от съдията поради анулиран гол. Секунди преди този момент реферът Йоргос Коминис на пръв взор реши да не зачете гол на Варела, а при повторенията се видя, че той е постоянен.

Севидис, чието положение се прави оценка на близо 530 млн. $, бе съпроводен от защитата си и първо разпореди на футболистите си да се приберат в съблекалнята.

Това обаче не постави завършек на абсурда! Собственикът на ПАОК се върна, този път без връхната си дреха, а на кръста си носеше персонален револвер. Бизнесменът се насочи към рефера, който по-късно разкри, че е получил закани за живота си. Гръцките медии настояват, че точните думи на Севидис са били: "Мъртъв си! ".

Според отчета на рефера, въоръженият притежател е отправил закани и към членове на щаба на АЕК. Футболистите на противника на ПАОК също са се прибрали в съблекалнята, а при диалог със съдиите са декларирали изрично, че не желаят да доиграят срещата.

След заканите съдиите останали на стадион "Тумба " до 2:20 ч. през нощта.

Според медиите в южната ни съседка Коминис е признал попадението на ПАОК, макар че страничният рефер е отсъдил засада. Преди да разгласи решението си обаче, Севидис е нахлул на терена.

Наскоро ПАОК беше забъркан в кавги и около мача си с "Олимпиакос ". Тогава треньорът на съперниците на ПАОК бе ударен с ролка от касов уред преди началото на мача, заяви БТВ.

Полицията в Гърция е издала заповед за ареста на притежателя на футболния ПАОК - Иван Севидис.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР