Заплахи са били отправени към служебния министър на културата Велислав

...
Заплахи са били отправени към служебния министър на културата Велислав
Коментари Харесай

Искали Минеков гръмнат заради тютюневи складове

Заплахи са били отправени към служебния министър на културата Велислав Минеков, който се опита да избави от разрушение постройка от така наречен тютюневи хранилища в Пловдив.

В началото на септември Минеков трябваше да отиде по неотложност до Пловдив поради събарянето на един от складовете, които са оповестени за недвижима културна полезност. Тогава, а и нееднократно по-късно, той съобщи, че няма да допусне събарянето им.
-->
“Когато се разбра, че потеглям за Пловдив, внезапно измежду нощ багерът е прекъснал работа ”, напомни служебният културен министър.

По думите му опасността е пристигнала по линия на притежатели, които са “изненадани ” от неговото държание. “Свикнали са, че всичко е тяхно ”, съобщи Минеков.

“В опасността, която е била оповестена, е изказано страдание, че не съм бил гръмнат на място в Пловдив. Тя е оповестена на уеб страницата на притежателя на срутената постройка, който е почетен консул на Молдова. Ще желая пояснение от моя сътрудник в Молдова, каква е ролята му като почетен консул на Молдова и каква е ролята му като подобен у нас ”, сподели още той.

Велислав Минеков отхвърли да изисква по-сериозни ограничения по отношение на сигурността му. “Това значи да желая защита. Това е анормален живот. Остава ми още малко като министър, да си свърша работа човешки и да си вървя ”, сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР