Заплахата от наказания за военни престъпления кара руските окупатори да

...
Заплахата от наказания за военни престъпления кара руските окупатори да
Коментари Харесай

Кремъл иска от командирите си да крият участието си в Украйна, твърди украинското разузнаване |

Заплахата от санкции за военни закононарушения кара съветските окупатори да желаят от командирите си да крият присъединяване си в нашествието. Те би трябвало да представят подправени данни, които удостоверяват, че са на лекуване или в отпуск. Някои от водачите изискват документи, че по време на началото на руско-украинската война към този момент не са служили в поделението.

Това заяви Главното разследващо ръководство (ГРУ) на украинското министерство на защитата.

По данни на разузнаването тази процедура е изключително публикувана в частите на аерокосмическите сили. В същото време освен директните причинители на закононарушенията, само че и някогашни военни, взели участие в подготовката на нашествието в Украйна, се пробват да избегнат отговорността за убийствата на цивилни жители и разрушаването на инфраструктурата по този метод.

Службата за сигурност на Украйна отбелязва, че са открити военнопрестъпници, членове на 277-и авиационен бомбардировъчен полк от 303-а комбинирана авиационна дивизия на 11-а войска на Военновъздушни сили и Противовъздушна отбрана (военна част 77983), ситуирана на летище Хурба в Хабаровския край. Повечето от тях са взели участие в ракетни и бомбени набези на територията на Украйна от летищата в Беларус " Лида " и " Барановичи ", както и от летищата в Руската федерация " Борисоглебск " и " Мариновка ".

В ГРУ има и лист на командния и летателния състав на 277-и бомбардировъчен авиационен полк.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР