Записът, който беше представен е един прах, който има за

...
Записът, който беше представен е един прах, който има за
Коментари Харесай

Йордан Стоев определи шоуто на Гешев като слабо актьорско изпълнение


" Записът, който беше показан е един прахуляк, който има за цел да отклони вниманието от актуалната процедура. Не съм правил никакъв запис и не аз съм поканил Иван Гешев, с цел да отида в дома му на посетители, а той ме е поканил, само че няма да го разясня ".

Това съобщи магистратът Йордан Стоев от Висшия правосъден съвет пред публицисти преди съвещанието на кадровия орган. На съвещанието на Висш съдебен съвет би трябвало да стане ясно дали двете процедури за ще се обединят в едно или ще бъдат гледани настрана. Припомняме, че Йордан Стоев е член на Прокурорската гилдия във Висш съдебен съвет и той бе един от магистратите, които направиха оферти по предварителното премахване на Иван Гешев.

Всичко, което се е случило сред Стоев и основния прокурор не е показано напълно, а ще бъде показано на съответните органи. " Как аз ще предам на една женица през Съдебната палата една флашка, която да се занесе на основния прокурор, който да я употребява, с цел да уличи мен. Няма да разясня, а ще разясня на по-късен стадий. Всички въпроси ще бъдат коментирани пред надлежните органи ", сподели Йордан Стоев.
 Крум Зарков: Висш съдебен съвет да взема решение проблемите сред магистратите, а не записи и недомлъвки
Крум Зарков: Висш съдебен съвет да взема решение проблемите сред магистратите, а не записи и недомлъвки

Toва съобщи правосъдният министър преди съвещанието на Висшия правосъден съвет

" Шоуто съгласно мен беше със едва актьорско осъществяване и още по-слаба постановка ", разяснява с подигравка Стоев  Той ги дефинира още веднъж като операция с мотив да се основат процедурни спънки за премахване на основния прокурор.

Йордан Стоев увери, че не го е боязън, а е бил на медицински туризъм в друга страна. Относно втората серия на копродукцията на основния прокурор, Стоев я дефинира като цялостна операция. Той е извикан на разпит във Върховната касационна прокуратура (ВКП), само че Стоев не знае защо става въпрос. Извикани са и още двама от членовете на Висш съдебен съвет - Георги Кузманов и Калина Чапкънова.

" Започвам да се възнамерявам от всичко, което става и ескалира и методът, по който се употребява прокуратурата и ВКП. Когато ни извикат във ВКП каквото се каже и каквото бъде направено, няма да предстои на обжалване, тъй като всичко би трябвало да отиде в първоинстанционната прокуратура, която да го прегледа, с цел да може актовете да се апелират, а по този начин ще бъдат нарушени правата и на тримата членове, които ще отидем във ВКП ", разяснява Стоев.
 Прокурори от Висш съдебен съвет желаят Гешев да покаже геройство и достолепие, като излезе в отпуск в действителност
Прокурори от Висш съдебен съвет желаят Гешев да покаже геройство и достолепие, като излезе в отпуск в действителност

Така всички условия към предварителното му премахване щели да се изяснят
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР