записа минимална победа с 1:0 срещу Астън Вила, с което

...
записа минимална победа с 1:0 срещу Астън Вила, с което
Коментари Харесай

Любимец на феновете на Юнайтед ги вбеси с бездушна игра и "отказ от гол"

записа минимална победа с 1:0 против Астън Вила, с което си обезпечи присъединяване на 1/16-финалната фаза в най-стария футболен шампионат в света - ФА Къп. За следващ път през сезона обаче " алените дяволи " разочароваха съществено с представянето си.
Астън Вила игра доста добре на " Олд Трафорд " и изрично може да съжалява, че не стори освен това в срещата. Юнайтед пък завоюва след ранен гол на Скот Мактоминей. Играчите в алено предложиха отчайваща продукция и още веднъж бяха надиграни, и то вкъщи.
Привържениците бяха гневни на някои футболисти, а измежду тях бе даже любимецът им Маркъс Рашфорд. Нападателят не е в добра форма през тази акция, само че това, което не се харесва на почитателите, е тоталната липса на предпочитание.
Езикът на тялото на англичанина е подобен - той не се бори, не тича толкоз, а най-често ръкомаха с ръце неудовлетворен. Една обстановка 20-ина минути преди края на постоянното време тотално изчерпа търпението на ентусиастите към Рашфорд.
При нея Грийнууд бе изведен отдясно и бе с топка в крайници, като Рашфорд спринтираше от другата страна непокрит и очакваше подаване (по-рано в дуела имаше огледална обстановка, в която Рашфорд не подаде на Грийнууд), само че такова не пристигна.
Грийнууд стреля, а Емилиано Мартинес избави, само че не изцяло безапелационно. Рашфорд обаче не се впусна да стигне до топката и да я вкара в мрежата, а просто остана неудовлетворен на място и се обърна с тил. Можете да видите обстановката във видеото по-долу.
Вижте повече за това .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР