Запис от зрители, на който се вижда как малко момиче

...
Запис от зрители, на който се вижда как малко момиче
Коментари Харесай

Отново заснеха дете зад волана

Запис от фенове, на който се вижда по какъв начин малко момиче ръководи автомобил под надзора на татко си, бе излъчен в ефира на " Нова телевизия ".

То тематиката приказва Красимир Георгиев - ръководител на асоциацията за подготовка на автомобилистите в България.

" Детето наподобява предостатъчно. Таткото също, а нека майката да не плаче в бъдеще. Това дете ще пораства с мисълта, че всичко му е разрешено. Ние сме единствената страна в света, даже в Африка го няма това, където като записваш курс за водач те питат " Ти карал ли си? ". Кога да си карал? Тоест, тук в България се счита, че е обикновено Пешо, Гошо, Ванчо да образоват, нищо че специалността им няма нищо общо с това. Единият баничар, другият сладкар, третият шивач, само че той може да образова. Накарайте ме аз да омеся един самун, да видите дали ще ядете самун? ", ядоса се той.

" Защо би трябвало от " Пътна полиция " да се задействат като видят клипа? Някакси приехме нашите институции да работят по сигнали. А къде е е превантивния надзор?

Гаранция, че комшии са видяли какво се случва. Могат да станат доста огромни неприятности, да не кажа трагични случаи. Ако това дете в един миг предприеме непредвидими дейности и таткото не може да реагира? Ами в случай че друго дете изтича от градинката сред паркиралите коли и таткото потегля да реагира, единствено че ще двоуми детето си ли да резервира да не го убие, или да резервира другото дете. И цялото това изгубено време ще бъде съдбовно. Тогава детето ще го сложим на задната седалка, ще кажем, че ни е прилошало и по тази причина се е случило това нещо ", сподели още Георгиев.

Той предложи родителите вместо да вършат това, да водят децата си в лунапаркове, картинг писти и други сходни места, където ще са в следена среда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР