Запалянковците на не трябва да бъдат наказвани заради санкциите срещу

...
Запалянковците на не трябва да бъдат наказвани заради санкциите срещу
Коментари Харесай

В Англия не искат феновете на Челси да страдат заради санкциите срещу Абрамович

Запалянковците на не би трябвало да бъдат наказвани поради глобите против притежателя на британския клуб Роман Абрамович и би трябвало да им бъде позволено да купуват билети за полуфиналния мач от шампионата за купата на Футболната асоциация против през април, съобщи в понеделник ръководителят на английската парламентарна комисия.

би трябвало да се оправя с голям брой държавни ограничавания на активността си, откакто бяха наложени наказания против съветския притежател Абрамович след военната инвазия на в. Специалният лиценз на държавното управление разрешава на " сините " да играят мачове и да заплащат на личния състав си, само че лимитира продажбата на билети и разнообразни артикули.
 Челси постави завършек на приказката на Мидълзбро и продължава да мечтае за трофея във ФА Къп Челси постави завършек на приказката на Мидълзбро и продължава да мечтае за трофея във ФА Къп
" Смешно е, че сме изправени пред вероятността за полуфиналите за купата на Футболната асоциация да бъде цялостна единствено едната половина от " Уембли ". е освен това от своя притежател, клубът е като жив организъм с голямо значение за своите почитатели и общественост. На Футболната асоциация би трябвало да бъде разрешено да продава билети на ентусиастите на, стига всички пари да отиват за народа на ", съобщи Джулиън Найт, ръководител на комисията по цифрови технологии, просвета, медии и спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР